Coaching op maat

Mijn visie, tips, adviezen hebben als basis: een vriendelijke omgang met elkaar, rekening houdend met het perspectief van de hond, zonder de mens uit het oog te verliezen, het samenleven versterken door vertrouwen en communicatie. Samenwerking tussen hond en mens is de kern!


Mijn kennis en inzicht heb ik voornamelijk opgedaan bij Geert De Bolster (Connectiemethode, Mindwise) en bij David Pithie ("Welzijnsadvies en ondersteuning voor u en uw hond").

Tijdens een huisbezoek luister ik naar jullie vragen en bekijken we samen wat jij nodig hebt, wat de hond nodig heeft en hoe we hier aan tegemoet kunnen komen.

Elke hond is uniek, elke mens en elke situatie is uniek. Ik werk dan ook steeds op maat van jouw persoonlijke verhaal. De coaching is steeds individueel.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Wil je contact met me opnemen?