Aanbod

Hier vind je meer uitleg terug over de diensten die ik aanbied. Klik op de foto van je keuze en ontdek wat ik voor je kan betekenen, hoe ik je kan helpen met het oplossen van problemen die je met je hond ervaart, met het kiezen van een hond die bij jou past, met de opvoeding van je pup/hond.


Pups

Eindelijk! Eindelijk is hij er! De pup waar jullie al zo lang naar uitkeken! Hoe kunnen jullie samen die goede start maken? Hoe ga je aan de slag met zindelijkheid, wandelen, zijn naam leren kennen en nog zo veel meer? Ontdek het hier.

Opvoedingsadvies

Ben je aan het overwegen om een hond in huis te nemen? Welk ras past het beste bij jou en je situatie? Heb je vragen rond zindelijkheid, leren alleen blijven, opspringen, trekken aan de leiband, gewenning aan nieuwe prikkels, ...

Soms is het lastig

Iedere hondenliefhebber houdt van zijn hond en geeft de beste zorgen. En soms is dat niet genoeg. Sommige honden vertonen gedrag waar we niets van begrijpen, waar we niet van weten hoe ermee om te gaan. Ontdek hoe ik je hierin kan begeleiden.

Puberende/jonge hond

De puberteit maakt heel wat los in het hoofd en lichaam van de hond. Dit laat zich onder andere zien in zijn gedrag. Vertoont je hond angsten die hij voorheen niet had? Valt hij sinds kort uit? Trekt hij aan de leiband? Ontdek hoe ik je kan coachen. .

Wil je contact met me opnemen?